Zendaya Tar Tuxedo Jacket til Cool New Heights

Mens Kim Kardashian West og Bella Hadid har kuttet en elegant figur i dårlige korsetter, har Kendall Jenner og Zendaya vært opptatt av å låne fra guttene. Jenner nylig gikk ut i business casual striped suiting, og nå følger Zendaya hennes ledelse i en black-tie versjon: smoking tails. Når julen Vogue-coverstjernen gikk ut i London tidligere i dag, tok hun Old World-stykket til nye høyder med stilig aplomb.


Det var bare i går at Zendaya demonstrerte hvordan man skulle ha på seg paljetter før mørket, og nå bruker hun samme prinsipp til smokingen. Denne gangen passerte Zendaya seg i en herreklær-inspirert jakke kuttet bort foran og bak på baksiden. Hun doblet seg ned på den knappede oppstillingen i Burberry’s tunic-lengde skjorte med romantiske blonderinnsatser og skarpe mansjetter som glir ut på ermet. Den skreddersydde passformen til jakken i kombinasjon med den frie flytende naturen til t-skjorten, balanserte ut et par beskårte skinny jeans, mens den bekymrede detaljer på buksene hennes flyttet utseendet til uformelt territorium. Hun toppet den av med en natty newsboy cap for godt mål, men amped opp polish med hvite pumper i en spiss tå.

Annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *